365BTL - Portfolio: Bambi-Banat

O koncernu Bambi-Banat najbolje govore njihovi brendovi, bogata tradicija, lojalnost potrošača i brojna međunarodna priznanja. Ovo se prije svega odnosi na najprepoznatljiviju Plazmu, koja je prerasla u čitavu porodicu proizvoda, ali i na mnoge druge uspješne brendove kao što su: Wellness integralni keks i barovi, Yo D`Oro napolitanke, Još! slane grickalice, Juhu čokoladni barovi, sendvič biskviti, čajni keksići, snek barovi, table i krem, Bambi crna, mliječna i bijela čokolada, Mala čokoladna uživanja, Yo Yo kakao table i bar sa rižom, Zlatni Pek posni keks, Belvit mliječni keks, Bambi čokolada za kuhanje i Poslastina kakao krem za kuhanje, Scarlet praline, Boni Fazoni tvrde i gumene bombone.

Sa ponosom ističemo sve ove uspješne brendove i činjenicu da smo preko naših partnerskih agencija dobili priliku da dodatno unaprijedimo rezultate Bambi proizvoda na teritoriji BiH.

Pobijediti konkurenciju, uz realizaciju nekoliko in store kampanja u istom periodu na nacionalnom nivou je veliki posao, koji je ujedno i satisfakcija i podsticaj da se još više trudimo.