365BTL - Portfolio: Milka čokolada (Nježnost na prvom mjestu!)

Sa posebnim zadovoljstvom ističemo saradnju sa našim partnerskim agencijama i kompanijom Kraft Foods Europe u realizaciji promotivnih aktivnosti Milka čokolada.

Milka je jedan od najprepoznatljivijih i najomiljenijih brendova širom svijeta. Put do srca ljubitelja čokolade osvojila je kroz dugih 111 godina kvaliteta, stručnosti i posvećenosti u izradi najnježnije i najukusnije čokolade na svijetu.

U svakodnevnoj žurbi veoma lako zaboravljamo na momente nježnosti sa svojim najbližim.

Ukoliko je želite primijetiti, nježnost se može pronaći na svakom koraku, svuda oko nas, širom gradskih ulica, parkova, igrališta ili trgova.

Na početku 2013 godine bili smo dio globalne svjetske aktivacije „Usudi se pokazati nježnost“ koja se pored gradova u BiH realizovala i u:  Tokiu, New Yorku, Parizu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zagrebu, Splitu, Mariboru, Ljubljani… Organizovali smo Milka timove koji su bili u zanimljivoj potrazi u gradovima Bosne i Hercegovine.

Širom gradskih ulica, parkova, igrališta i trgova tragali smo za trenutcima nježnosti među građanima koji zrače toplinom i ljubavi. Ove trenutke smo ovjekovječili fotografijama koje možete pogledati i na službenoj Milka Facebook stranici.