Komercijalna banka


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →

U 2014. godini smo ostvarili brojna nova prijateljstva. Jedno od tih prijateljstava je sa Komercijalnom bankom.

Sa Komercijalnom bankom, jednom od vodećih na našim prostorima sarađivali smo u oktobru i novembru mjesecu 2014. godine.

Zajedno smo ostvarili jednu zanimljivu kampanju koja je obuhvatila nekoliko velikih gradova u Republici Srpskoj te Brčko distrikt.

Kroz ovu kampanju smo upoznali korisnike bankarskih usluga sa prednostima MasterCard Standard charge kartice i Maestro debitne kartice koje su u ponudi Komercijalne banke a koje svojim korisnicima nude veliki broj olakšica i prednosti u odnosu na konkurente.

Nekoliko fotografija sa aktivacija:Vjenčanje vijeka


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Naš dugogodišnji klijent Bambi predstavio je svoj novi proizvod „Plazma Milky Sandwich“.

Tokom šetnje centralnim gradskim ulicama u neobičnim kostimima mlade i mladoženje, maskote Plazma i Mlijeko su prolaznicima dijelili Plazma Milky Sandwich i fotografisali se s najmlađima. Plazma i Mlijeko zvanično su se vjenčali početkom aprila mjeseca.

Plazma i Mlijeko zvanično su se vjenčali u Beogradu početkom aprila mjeseca.
Generacijama omiljena hranljiva kombinacija plazme i mlijeka, od sada je dostupna uvijek i svuda u „Plazma Milky Sandwich-u“. Prepoznatljiv ukus Plazma keksa i bogat mlječni fil čine onu pravu kombinaciju koju ste dugo čekali, od sada u novom, praktičnom pakovanju.
Kompanija Bambi jedan je od najvećih konditora u regionu i pokriva sve segmente konditorske industrije od proizvodnje tvrdog keksa do čokolada. Bambi je sinonim kvaliteta od svog osnivanja. Primjenjujući svjetske standarde u proizvodnji, Bambi svakodnevno unaprjeđuje i usavršava svoje proizvode, izlazeći u susret željama i potrebama potrošača, koji i dalje ocjenjuju Bambi proizvode kao proizvode najboljeg kvaliteta.

Bilo nam je zadovoljstvo da sudjelujemo u ovom veoma zanimljivom projektu.m:tel Mjesec prijateljstva


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Odlukom Ujedinjenih nacija, 30. juli proglašen je Međunarodnim danom prijateljstva, i tada posebno treba da se sjetite svih ljudi koji vaš život čine potpunijim i boljim, porodice koju ste sami odabrali, vaših prijatelja.

U kompaniji m:tel odlučili su da slavljenju prijateljstva ne posvete samo jedan dan, već cijeli mjesec, pa je tako avgust bio m:tel mjesec prijateljstva.

Mjesec prijateljstva putovao je u 10 gradova i opština širom BiH,  u kojima smo u saradnju sa agencijom Aquarius organizovali zanimljive aktivacije na trgovima u okviru kojih su prijatelji mogli da testiraju međusobno poznavanje kroz zanimljivi upitnik, te da osvoje bedž i diplomu Najbolji prijatelj. Pripremili smo i majicu prijateljstva koja vas je na originalnoj fotografiji povezivala onako kako vas vaše prijateljstvo povezuje.

Pogledajte kako je izgledao m:tel mjesec prijateljstva:Pardon. Samo izvolite!


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Pardon. Samo izvolite!

Domaća kompanija Marbo koja posluje u sklopu PepsiCo grupacije a sa kojom smo već i ranije sarađivali predstavila je novu liniju Pardon pečenih proizvoda, odličnog ukusa, laganog i hranljivog sastava, koji predstavljaju pravi izbor za balansirani zalogaj.

Nova linija Pardon pločica, slatke pločice sa okusima jabuke odnosno šumskog voća, predstavlja pravi izbalansirani zalogaj, savršena kombinacija punoće ukusa i zdravih sastojaka. Ne sadrži holesterol, konzervanse i vještačke boje.

Kampanju smo realizovali u svim većim centrima naše države a agencija je osmislila nov i zanimljiv način da promovišemo Marbovu novu liniju Pardon pločica.

Naime umjesto klasične promocije/degustacije odlučili smo se za nešto drugačiji pristup budućim potrošačima Marbovih Pardon pločica.

Kampanja je izgledala ovako: Tim PARDON-a bi ulazio u kancelarije raznih ustanova, privatnih i državnih firmi, tržnih centara te mnogih drugih manjih i većih poslovnica i pogona za vrijeme pauza i dijelio Pardon slatke pločice zaposlenicima sa pričom o benefitima proizvoda.

 

Za ovu kampanju, kako bi upoznao a ujedno i usrećio svoje vjerne potrošače, Marbo je izdvojio 5000 pakovanja Pardon slatkih pločica.

 (V)ODA RADOSTI – VIVIA!


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Muzika je lijek za dušu i gotovo da nema čovjeka koji ne uživa u njoj. Agencija 365BTL je u saradnji sa našom partnerskom agencijom Aquarius i njihovim marketinškim stručnjacima realizovala kampanju “Oda radosti” sa jednim velikim događajem, kao i brojnim sampling promocijama u gradovima širom BiH. Za početak kampanje (V)oda Radosti za negaziranu vodu „Vivia“ organizovali smo neobičan događaj u sklopu kojeg je angažovan čitav simfonijski orkestar u Banjaluci, hor Banjalučanke kao i muški hor.

Nastavi čitati

 

Hemofarm d.o.o. Banja Luka – 10 godina uspješnog poslovanja u BiH


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

U saradnji sa partnerskom agencijom Kreativa unlimited organizovali smo u restoranu Integra event povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja kompanije Hemofarm d.o.o Banja Luka.

Nastavi čitati


Strana 1 od 212