Pardon. Samo izvolite!


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Pardon. Samo izvolite!

Domaća kompanija Marbo koja posluje u sklopu PepsiCo grupacije a sa kojom smo već i ranije sarađivali predstavila je novu liniju Pardon pečenih proizvoda, odličnog ukusa, laganog i hranljivog sastava, koji predstavljaju pravi izbor za balansirani zalogaj.

Nova linija Pardon pločica, slatke pločice sa okusima jabuke odnosno šumskog voća, predstavlja pravi izbalansirani zalogaj, savršena kombinacija punoće ukusa i zdravih sastojaka. Ne sadrži holesterol, konzervanse i vještačke boje.

Kampanju smo realizovali u svim većim centrima naše države a agencija je osmislila nov i zanimljiv način da promovišemo Marbovu novu liniju Pardon pločica.

Naime umjesto klasične promocije/degustacije odlučili smo se za nešto drugačiji pristup budućim potrošačima Marbovih Pardon pločica.

Kampanja je izgledala ovako: Tim PARDON-a bi ulazio u kancelarije raznih ustanova, privatnih i državnih firmi, tržnih centara te mnogih drugih manjih i većih poslovnica i pogona za vrijeme pauza i dijelio Pardon slatke pločice zaposlenicima sa pričom o benefitima proizvoda.

 

Za ovu kampanju, kako bi upoznao a ujedno i usrećio svoje vjerne potrošače, Marbo je izdvojio 5000 pakovanja Pardon slatkih pločica.

 *

*