(V)ODA RADOSTI – VIVIA!


Leave a comment  →
   Autor: 365BTL    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Muzika je lijek za dušu i gotovo da nema čovjeka koji ne uživa u njoj. Agencija 365BTL je u saradnji sa našom partnerskom agencijom Aquarius i njihovim marketinškim stručnjacima realizovala kampanju “Oda radosti” sa jednim velikim događajem, kao i brojnim sampling promocijama u gradovima širom BiH. Za početak kampanje (V)oda Radosti za negaziranu vodu „Vivia“ organizovali smo neobičan događaj u sklopu kojeg je angažovan čitav simfonijski orkestar u Banjaluci, hor Banjalučanke kao i muški hor.

Simfonijski orkestar nastupa u parku Petar Kočić u Banjaluci

Da stvar bude interesantnija, čitav događaj se dešavao u banjalučkom parku Petar Kočić, gdje su se muzičari “spontano” okupili pod vedrim nebom. Najprije vidimo samo čeliste kako sjede u parku prepunog djece i užurbanih prolaznika. Oni počinju laganu ariju, dok im se, tačno na vrijeme, pridružuju i ostali muzičari sa svojim instrumentima (truba, flauta, bubanj, violina) i, na kraju, hor, a sve to tako da se parkom ori čuvena Betovenova “Oda radosti”.

I naravno, kroz taj park više niko nije žurio, već se gomila naroda okupila kako bi uživala u živom koncertu, dok su mnogi odmah izvadili svoje mobilne telefone sa kamerama kako bi zabilježili da su prisustvovali ovom nesvakidašnjem događaju.

I, zaista, “Oda radosti” donijela je radost na lica svih prisutnih, kako penzionera, djece, tinejdžera, majki i baka, pa i samih izvođača koji nisu mogli da sakriju zadovoljstvo što su dio jednog tako lijepog događaja.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte i sami:*

*